© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
ro
ro
05.08.2019 21:25:57

Trener EKIPE, ki je hitro 'ZAVOHALA KRI' za veliki skalpa, je v LJUDSKI VRT poslal takšno sporočilo

Jurij Kodrun

Mariborčani se pripravljajo na prihajajoči evropski izziv, njihovi slovenski tekmeci pa na obračune z njimi na domačem prizorišču.

Nogometaši Tabora so poskrbeli za največje presenečenje četrtega prvenstvenega kroga. Na svojem igrišču so ugnali favorizirane Domžalčane in se povsem zasluženo veselili velikega skalpa. Tako kot se jim je v preteklih letih že dogajalo po koncu evropske zgodbe, so dvakratni prvaki bili neprepoznavni. Bili so obupni in Kraševci so hitro zavohali kri ter na krilih neverjetne energije osvojili ves izkupiček.

Zdaj je pred njimi naslednji velik izziv, v soboto bodo gostovali pod Kalvarijo. "V prvi vrsti želim Mariboru v kvalifikacijah za ligo prvakov proti Rosenborgu veliko sreče," je najprej poudaril trener Tabora Andrej Razdrh in potem nadaljeval: "Kar zadeva nas, pa se bomo v Ljudski vrt odpravili borit z željo, da bi pokazali vse svoje sposobnosti. Zmaga nad Domžalami nam je poleg točk prinesla tudi sproščenost. Lahko bomo zaigrali neobremenjeni in če bo to mogoče, bomo kakopak poskusili presenetiti."

razdrh jk
Jurij Kodrun