© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
jb
jb
01.08.2019 10:46:28

EVFORIJA v Ljubljani! Vstopnice GREDO ZA MED, Olimpija jih je prodala že več, kot je bilo NA DERBIJU ljudi!

Jurij Kodrun

Nocoj se v Ljubljani obeta nogometni spektakel.

Maribor je navdušil Slovenijo z dramatičnem prebojem v tretji krog kvalifikacij za ligo prvakov, prava nogometna evforija pa vlada tudi v Ljubljani. V prestolnici se bo v kvalifikacijah za ligo Europa nocoj Olimpija pomerila z Malatyasporom, s katerim se je pred tednom dni v Turčiji razšla z remijem 2:2. Zmaji so na gostovanju postregli z dobro predstavo, ki so jo še nadgradili z neodločenim rezultatom na večnem derbiju, na katerem so ostali neporaženi, čeprav je imel Maribor kar 75 minut igralca več. Vse skupaj je očitno končno prebudilo v nogometnem smislu vse prevečkrat zaspane Ljubljančane. Vstopnice na tekmo, ki bo nocoj ob 20. uri, se namreč prodajajo kot za med!

Če je bilo v torek prodanih 3500 vstopnic, je zdaj po informacijah, ki smo jih ravnokar prejeli, številka narasla že skoraj na 7000! Vstopnice se kakopak prodajajo tudi danes, v Stožicah se bodo blagajne odprle ob 18. uri. Se zna zgoditi, da bomo priča celo rekordnemu evropskemu obisku v Ljubljani. Največ jih je bilo leta 2011, ko si je tekmo med Olimpijo in Austrio z Dunaja ogledalo okrog 9000.

Kot zanimivost povejmo, da si je nedeljski večni derbi v Ljudskem vrtu ogledalo 6600 ljudi. Olimpija je že zdaj prodaja več vstopnic. Ni kaj, Ljubljana se je končno prebudila ...