© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
31.07.2019 11:38:21

Nekdanji VIJOLIČASTI, zdaj zvezdnik OLIMPIJE s svojo izjavo RAZBESNEL VSE MARIBORČANE

Jurij Kodrun

Nekoč je bil Miral Samardžić eden izmed bolj popularnih nogometašev Maribora.

Pred začetkom letošnje sezone se je izkušeni, 32-letni osrednji branilec Miral Samardžić vrnil nazaj v Slovenijo in podpisal pogodbo z Olimpijo. Kar je bilo precejšnje presenečenje, še posebej, če vemo, da je svojčas Samardžić zelo uspešno nosil vijoličasti dres in bil eden izmed bolj priljubljenih nogometašev v Ljudskem vrtu. 

V nedeljo je Samardžić odigral svoj prvi večni derbi kot član Olimpije, v pogovoru za Sportal pa je priznal, da je imel zaradi podpisa pogodbe z Ljubljančani nekaj težav. "Imel sem tudi nekaj nevšečnosti, a to je glede na to, da sem tam igral kar nekaj časa, precej pričakovano in tudi normalno. Nič hujšega ni bilo," je razkril Samardžić. 

In s svojo naslednjo izjavo razbesnel Mariborčane. "Prišel sem po naslov prvaka in verjamem, da ga bomo tudi osvojili. Smo boljši od Maribora, vsaj jaz mislim tako," je dejal Samardžić. "Evropa? Merim na skupinski del lige Europa. Zakaj nam ne bi uspelo? Če bomo še naprej igrali tako, kot igramo na zadnjih tekmah, nam to lahko uspe," je še dodal. 

Celoten pogovor s Samardžićem si lahko preberete TUKAJ.