© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
13.07.2019 20:21:34

Maribor bo SPET KAZNOVAN! Viole se požvižgajo na PREPOVED! S svojim skandiranjem so ŠOKIRALE!

Viole so kaznovane, a so na tribuni.

Maribor je bil ob koncu prejšnje sezone zaradi neprimernega obnašanja vijoličastih navijačev na večnem derbiju kaznovan z "eno domača prvenstvena tekma Prve lige Telekom Slovenije v TL 2019/2020 v Mariboru brez prisotnosti organizirane navijaške skupine ekipe Maribor," kot je takrat zapisal disciplinski sodnik NZS Roman Rogelj.

A Viole so že pred tekmo napovedale, da se bodo na kazen enostavno požvižgale. "Jug je zaradi kazni iz prejšnje sezone zaprt, zato bomo tokrat na vzhodu (prvi sektor zraven juga), vstopnice se bodo dobile samo na Placu, v soboto od 18. ure naprej, cena za člane pa je pet evrov," so napovedale Viole.

Rečeno, storjeno. Viole so se res posedle na vzhodno tribuno. In že takoj na začetku tekme pokazale, kaj si mislijo o kazni. "NZS Mafija!" so začeli skandirati takoj na začetku tekme. Nato so za nekaj minut potihnile, od 15. minute naprej pa so začele z navijanjem. Pred pesmimi, ki so namenjene vijoličastim, so še enkrat, še precej glasneje ponovili skandiranje "NZS Mafija!" In pridružili so se jim tudi preostali navijači.

viole
Glede na to, da se je kazen NZS-ja nanašala na (ne)prisotnost Viol na tekmi s Triglavom, ne pa na zaprtje južne tribune, gre pričakovati, da bo Maribor spet kaznovan. Kajti Viole so seveda bile na tekmi. S transparenti, z zastavami, s svojimi pesmimi ...