© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
09.07.2019 19:26:26

NOŽ V MANDARIĆEVO SRCE! Bivši zvezdnik Olimpije UDARIL: Njegov odhod bo DOBRA STVAR, saj ...

BOBO

Ricardo Alves ni pozabil Olimpije. Niti Milana Mandarića ...

V informativni oddaji Svet na Kanalu A je danes gostoval Ricardo Alves, nekdanji nogometaš Olimpije. Portugalec, ki je prispeval ključni del k dvojni kroni v njegovi zadnji sezoni v Ljubljani, je priznal, da Olimpijo še vedno nosi v srcu. In da bi se zaradi tega rad vrnil. "Soigralcu Danijelu Miškiću vedno govorim, da se bom nekoč vrnil," pravi napadalni vezist. A če Olimpije nikdar ne bo pozabil, je drugačna zgodba, ki ga veže z Milanom Mandarićem. Še več, o slednjem ima zelo slabo mnenje. Pravi celo, da bo za Olimpijo dobro, ko bo Mandarić odšel! 

"Mislim, da bo boljše za klub, za vzdušje, za odnos z navijači, mislim, da bo to (Mandarićev odhod, op. a.) nekaj zelo dobrega za Olimpijo," je za Svet na Kanalu A povedal Alves, danes član Orenburga, in opisal dogodek tik pred njegovim slovesom, ko je prišel v klub, da bi se poslovil od Mandarića: "V prostorih Olimpije sem bil kakšni dve uri, Mandarić je bil tam, a ni prišel do mene, da bi mi karkoli rekel. Dejstvo, da se nisem poslovil od Mandarića, je bilo žalostno, ker sva se na začetku zelo dobro razumela. A kaj lahko naredimo. Nogomet je posel."

Alves je hkrati priznal, da je sicer želel podaljšati pogodbo z Olimpijo, a je ocenil, da je znesek, ki mu ga je Mandarić ponudil, nespoštljiv do njega: "Tudi Igor Bišćan je želel pomagati, ampak nekateri so začeli opravljati za mojim hrbtom in vse je šlo samo še na slabše."

alves
alesfevzer.com