© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
09.06.2019 11:47:16

Domžale se pripravljajo na EVROPO: To je druga okrepitev v dveh dneh!

Jurij Kodrun

Domžale gradijo ekipo za evropsko sezono.

Bližajo se priprave na novo sezono, Domžalčani pa že delajo s polno paro. Ne igralci, ki so za zdaj še na zasluženem počitku, ampak vodstvo kluba. Pred dnevi so moštvo okrepili z bočnim branilcem Josipom Ćorluko, zdaj pa so razkrili še eno okrepitev. Novi član Domžal je postal Krševan Santini, ki je bil v spomladanskem delu sezone član rumenih kot posojeni igralec NK Osijeka. Podpisal je enoletno pogodbo. "Krševan je v pol leta posoje pri nas pokazal in dokazal, da je zmožen prinesti dodano kvaliteto naši ekipi. Iz tekme v tekmo je bil boljši, kar je bil glavni razlog, da smo z Osijekom poiskali skupen dogovor za prestop Krševana v NK Domžale," je ob podpisu pogodbe za spletno stran domžalskega prvoligaša dejal športni direktor Matej Oražem.

32-letni hrvaški vratar se je Domžalam kot posojeni igralec Osijeka pridružil februarja letos. Nastopil je na 18 tekmah Prve lige in se ob izkazal z odličnimi obrambami. Svojo mrežo je nedotaknjeno ohranil trikrat, ob tem pa prispeval pomemben delež h končnem tretjem mestu in preboju v kvalifikacije za evropska tekmovanja.

"Veseli me, da bom še naslednje leto član rumenih rumenih. V Domžalah se počutim odlično in tu sem izredno zadovoljen, zato odločitev o podpisu pogodbe ni bila težka. Predvsem bi se za zaupanje zahvalil vodstvu kluba in svojim soigralcem, s katerimi smo v spomladanskem delu prikazali odlične igre. Kmalu nas namreč čaka kar nekaj zahtevnih izzivov in vseh se že izjemno veselim - tako od prihajajočih nastopov v evropskih tekmovanjih, kot domači Prvi ligi. Obenem bi se rad zahvalil vodstvu NK Osijek in vsem soigralcem, s katerimi sem si delil garderobo. Veseli me, da spoštujejo mojo željo in mi omogočijo prestop v klub, kjer bom imel na voljo več igralnega časa, hkrati pa se kot vratar še naprej razvijal. Prepričan sem, da je podpis pogodbe z Domžalami pravi korak v moji karieri in komaj čakam, da se nova sezona prične," je ob podpisu pogodbe dejal Santini.