© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
Jure Bohorič
Jure Bohorič
29.05.2019 17:11:56

SKRIVNOSTEN OBISK Milana Mandarića v - RUSIJI! Vse glasnejše govorice, da je v MOSKVI ...

alesfevzer.com

Kaj je prvi mož Olimpije počel v Rusiji?

Na zadnjem večnem derbiju ga ni bilo, ker je bil prepričan, da v Ljudskem vrtu ne bodo primerno poskrbeli za njegovo varnost, a čeprav bo tekma zdaj v Celju, Milana Mandarića tudi tokrat ne bo med gledalci. Iz Olimpije so že včeraj sporočili, da bo predsednik ostal doma, saj so mu zdravniki zaradi lažjega posega predpisali nekajdnevni počitek v domačem okolju.

Počitek bo Mandariću zagotovo prišel prav. Čeprav bo sezone 2018/19 zdaj zdaj konec, je pred njim pestro obdobje. Takšni pa so bili pravzaprav že zadnji dnevi. Predsednik Olimpije je nedolgo tega namreč spet zapustil Ljubljano, tokrat ga je pot odpeljala v Rusijo. V Moskvo ni odšel na ogled tamkajšnjih turističnih znamenitosti, marveč na sestanek poslovne narave. Kot smo izvedeli, se je ljubljanska odprava, v kateri sicer ni bil le Mandarić, temveč tudi nekateri njegovi najtesnejši sodelavci, sestala s predstavniki Ufe, torej tistega kluba, ki so mu pozimi prodali argentinskega napadalca Andresa Vombergarja. Ker je imel slednji določene zdravstvene težave, so Rusi Olimpiji sprva plačali pol manj, kot je bilo dogovorjeno. No, obe strani sta tedaj sklenili, da se bosta po koncu sezone spet sestali in vnovič pogovorili o finančnih podrobnostih omenjenega posla. Zdaj sta to tudi storili.

Epilog pogovorov še ni znan, po naših informacijah pa naj bi se Mandarić domov vrnil izjemno zadovoljen. Neuradno se sicer šušlja tudi, da naj bi v Rusiji prišlo do pogovorov z določenimi investitorji o morebitnem prevzemu Olimpije, toda potrditve tega vsaj do včeraj (še) nismo dobili. A že v naslednjih dneh bo o Mandarićevem obisku Rusije bržčas marsikaj precej bolj jasno.