© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
26.04.2019 10:31:47

Aluminij z DOKAZI udaril po SODNIKIH: Poglejte, KOLIKOKRAT, KJE in KAKO so nas OKRADLI delivci pravice!

www.alesfevzer.com

Aluminij se je odzval na zadnje očitke v zvezi s pokalnim tekmovanjem in postregel z informacijami, kolikokrat so bili po njihovi oceni oškodovani s strani sodnikov.

Na ALuminij je v zadnjih dneh letelo ogromno očitkov glede pokalnega tekmovanja. Na povratni tekmi polfinala je namreč Oliver Bogatinov na zelenico poslal številne rezerviste, kot da bi se že pred tekmo, ki se je sicer končala z zmago Olimpije s 4:0, že predal. 

Zdaj so se v Kidričevem odzvali na te očitke in hkrati želeli opozoriti na to, kolikokrat so bili v letošnji sezoni oškodovani s strani sodnikov. Njihovo sporočilo posredujemo v celoti in brez popravkov:

"V Nogometnem klubu Aluminij dosledno sledimo zastavljenim ciljem, zato ne pristajamo na zadnje polemike o odločitvah strokovnega vodstva prve ekipe Aluminija o nastopanju v pokalnem tekmovanju. Komentarji so po naši oceni neprimerni do strokovnega štaba in do vseh igralcev nogometnega moštva, ki se trudijo pa svojih najboljših močeh, da bi zastavljene cilje tudi realizirali.
Želimo pa opozoriti na rezultate opravljene analize strokovnega vodstva Nogometnega kluba Aluminij, ki je pokazala izrazito negativno bilanco sodniških odločitev na tekmah Aluminija v sezoni 2018/2019. Kljub temu, da komentiranje sodniških odločitev ni del kulture kluba, želimo vzpostaviti zavedanje, da posledice nepravilnih odločitev ne smejo biti le obstranska škoda v procesu.
Analiza sodniških odločitev v letošnjem tekmovalnem letu je pokazala, da je razmerje med odločitvami, ki so na eni strani neposredno negativno in na drugi strani pozitivno vplivale na rezultat tekem, dvanajst proti tri. V priloženih tabelah povzemamo ugotovitve analize.
Nogometni klub Aluminij je klub z jasno zastavljenimi cilji in dolgoročno strategijo, ki svojo vlogo v nogometnem prostoru prevzema odgovorno. Zavedamo se, da je za napredek potrebno odgovore iskati v strokovnem delu z ekipo, vendar pri doseganju ciljev od drugih deležnikov v nogometnem prostoru pričakujemo najmanj vzajemno odgovornost.
Članska selekcija Nogometnega kluba Aluminij je na dobri poti, da doseže cilj postavljen na začetku sezone 2018/2019, to je 8. mesto in obstanek v tekmovanju Prva liga Telekom Slovenije brez dodatnih kvalifikacij. Glede na razpored točk v razpredelnici pa ocenjujemo, da se v zadnjem kvartalu prvenstva lahko potegujemo za mesto v Evropi. Želimo si, da pot do uresničitve naših ciljev ne bodo krojile napačne odločitve naših nogometnih sodelavcev." 

tabela aluminij