© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
12.04.2019 10:00:04

Olimpija v KRIZI, Green Dragonsi pa s TEM SPOROČILOM, ki odmeva: V tem obdobju, ko je ...

Jurij Kodrun

Po zadnjem neuspehu, kar remi proti Muri za Olimpijo vsekakor je, so se oglasili tudi navijači ljubljanskega prvoligaša.

Olimpija je pod vodstvom Roberta Pevnika v spomladanskem delu slovenskega prvenstva osvojila štiri zmage, en poraz in tri remije. Zadnjega je ljubljanski prvoligaš zabeležil v četrtek v Murski Soboti, po drugem zaporednem pa so vse glasnejše govorice, da je bila to tudi zadnja tekma za Pevnika.

Milan Mandarić ni ravno potrpežljiv človek, zaostanek za vodilnim Mariborom zdaj znaša že 12 točk, kar je za srbsko-ameriškega poslovneža neuspeh. Kaj pa na dogajanje v klubu pravijo tisti najbolj zvesti navijači Olimpije?

"Aprilska gostovanja so mimo, dogajanje se zdaj za nekaj zaporednih tekem seli v domače Stožice. Nedelja prinaša obračun proti Aluminiju, na katerem bo imel Sever zopet posebno vlogo," je navijaška skupina Green Dragons zapisala na svojem facebook profilu in se dotaknila tudi aktualnega dogajanja v klubu. A ne s kritiko oziroma kakšno bolj sporno objavo, navijači si želijo, da bi bili zeleno-beli deležni še večje podpore. "Vzemi si čas za skupino, v tem obdobju, ko je situacija daleč od idealne, je še posebej pomembna redna udeležba na tribuni! Sever vedno ob tebi je ..." so za konec sporočili iz navijaške skupine.