© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
ro
ro
09.04.2019 08:50:52

Delovni dan GOR ALI DOL, FAZANERIJA bo polna! Vstopnice za tekmo z OLIMPIJO gredo za med ...

Aleš Cipot/Fotolens

Soboški stadion bo v četrtek prizorišče naslednjega v nizu spektaklov.

Muraši imajo po zadnjem prvenstvenem krogu več kot dovolj razlogov za zadovoljstvo. V Novi Gorici so ob zreli podobi še tretjič zapored slavili brez prejetega gola, se zavihteli na četrto mesto na lestvici in hkrati poslali najlepše vabilo navijačem za naslednjo domačo tekmo. Ta bo že v četrtek in bo nekaj posebnega, v Fazanerijo namreč prihaja po domačem remiju z Rudarjem nekoliko ranjena Olimpija.

Gostovanje zmajev na ravnici vedno izzove veliko zanimanje, a tokrat so v glavni vlogi vendarle Ante Šimundža in njegovi varovanci, ki jim navijači že vso sezono tako srčno stojijo ob strani. Pojutrišnjem ne bo nič drugače. Delovni dan gor ali dol, stadion bo spet poln, morda celo vnovič razprodan.

Iz klubskih pisarn soboškega prvoligaša so namreč sporočili, da je v predprodaji pošlo že okrog 2000 vstopnic, kar seveda razkriva, da bo kulisa zopet imenitna. Ob tem črno-beli dodajajo, da se bo predprodaja danes med 14. in 19. uro nadaljevala v baru na stadionu v Fazaneriji. Na dan tekme bo bar obratoval med 10. In 13. uro, prodaja vstopnic pred tekmo pa se bo začela ob 16.30, ko se odprejo tudi vrata stadiona. Dragocen košček papirja si je kakopak mogoče zagotoviti tudi v spletni prodaji.

Cena vstopnic; glavna tribuna 10 evrov, ostale tribune 8 evrov, otroške vstopnice 4 evre.