© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
ba
ba
07.04.2019 21:38:44

Navijači MURE pripravljajo dobrodošlico (ranjenim) ZMAJEM. Zakaj zeleno in zakaj voda? (video)

Aleš Cipot/Fotolens

V četrtek se v Fazaneriji obeta naslednji v nizu spektaklov v tej sezoni.

Ante Šimundža in njegovi varovanci so se v Novi Gorici veselili tretje zaporedne prvenstvene zmage in se na lestvici zavihteli na četrto mesto. Navijači so upravičeno navdušeni in že nestrpno pričakujejo naslednjo domačo preizkušnjo, ki se bo zgodila v četrtek (ob 18. uri) in ne bo kot številne ostale. Na ravnico namreč prihaja nekoliko ranjena Olimpija, ki je v nedeljskem popoldnevu z Rudarjem zgolj remizirala in za Mariborom znova zaostaja 10 točk.

Črno-beli kakopak verjamejo, da so sposobni nadaljevati pozitivni niz tudi proti zmajem. V soboškem prvoligašu si želijo, da bi imeli Alen Kozar in soigralci čim večjo podporo s tribun in glede na zadnja dogajanja nikakor ne bi bilo presenečenje, če bi bil stadion poln. Da ne bi ničesar prepustili naključju, pa so se črno-beli odločili, da bodo svoje privržence v prekmurski nogometni hram vabili tudi z nekoliko šaljivim videom, ki so ga posneli za to priložnost.

Ob tem iz klubskih pisarn sporočajo, da si lahko vstopnice po standardnih cenah (glavna tribuna 10 evrov), ostale tribune 8 evrov in otroške vstopnice 4 evre) zagotovite v predprodaji vsak dan med 14. in 19 uro v baru na stadionu v Fazaneriji, na voljo so kajpada tudi v spletni prodaji.