© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
rb
rb
16.02.2019 09:05:18

SAGA Vombergar se je RAZPLETLA! Znana je usoda napadalca Olimpije! V naslednjih urah …

alesfevzer.com

Po tednih negotovosti naposled razplet.

Oče Andresa Vombergarja in odvetnik družine sta se včeraj v Španiji s predstavniki Ufe ves dan pogovarjala o prestopu 24-letnega napadalca Olimpije v tega ruskega prvoligaša, v dresu katerega je že igral slovenski dvojec Bojan Jokić-Lovro Bizjak. Dvomov menda ni več – slovenski Argentinec bo v naslednjih urah postal član ruskega prvoligaša.

V včerajšnji tiskani izdaji smo poročali, da so se zadeve vendarle začele premikati z mrtve točke. Oče Andresa Vombergarja in družinski odvetnik sta namreč odpotovala v španski Benidorm, kjer sta v pripravljalni bazi Ufe sedla za isto mizo s predstavniki ruskega kluba. Pogovori so bili zelo izčrpni in so bili prekinjeni le med prijateljsko preizkušnjo. Ufa se je pomerila z Almerio, ob končnem izidu 1:1 je Bojan Jokić igral do 75. minute, Lovro Bizjak pa je prišel na zelenico v peti minuti nadaljevanja.

Po rusko-španskem dvoboju so se pogajanja nadaljevala in se po naših informacijah uspešno razpletla. Usklajene so tako rekoč vse podrobnosti prestopa in sodelovanja Andresa Vombergarja z bogatimi Rusi. Uradne potrditve prestopa sicer še ni, toda zelo zanesljiv vir nam je zaupal, da je vse rešeno, vse končano. Zgodba Andresa Vombergarja in Olimpije je tako končana.