© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
24.11.2018 09:46:21

Zakaj so GREEN DRAGONSI kar sredi tekme želeli PRETEPSTI vratarja Mure? Obradović pojasnil VSE!

Martin Metelko

Pred koncem tekme med Olimpijo in Muro je prišlo do neljubega dogodka.

Navijači Olimpije Green Dragonsi so pred koncem tekme povsem ponoreli, nekaj predstavnikov te navijaške skupine je kar naenkrat želelo obračunati z vratarjem Mure Matkom Obradovićem. Navijači so poskušali na vsak način steči na igrišče, ustavili so jih šele varnostniki in policisti. Kaj točno se je zgodilo, da so Dragonsi tako zelo pobesneli, ni bilo jasno, toda prevladovalo je prepričanje, da jih je s kakšno gesto razjezil Obradović.

"Ničesar nisem storil, nikakršne provokativne gestikulacije," nam je včeraj po tekmi zaupal hrvaški vratar. V mene so metali bakle, kovance in ostale predmete. Kaj hočemo ... Jaz nisem ničesar storil. Mogoče so mislili, da bom pobegnil od vsega tega, toda jaz sem stopil prednje, češ, še naprej mečite stvari v mene. Mislim, da jih je to razjezilo," je še pojasnjeval prvi čuvaj mreže prekmurskega kluba.

Dragonsi so bili v enem trenutku zares odločeni, da pridejo na igrišče in obračunajo z Obradovićem. Je nekdanjega vratarja Maribora to kaj prestrašilo? "Ni me. Vem, da je vse to v žaru borbe in da ni nikakršnih zamer ne z moje ne z njihove strani. To so takšni navijači, zares jim ne zamerim ničesar," je dejal Obradović.

obradovic dw
Drago Wernig - TAKA
Po koncu tekme se je Obradović obrnil k severni tribuni, kjer so nastanjeni najglasnejši Olimpijini navijači in jim zaploskal. Sarkastično? "Iskreno, res da smo rivali, še posebej, ker sem bil jaz dolgo let član Maribora in Viol, toda oni so zares dobri navijači. Naredijo dobro atmosfero in vsa čast za to. Vedno mi je bilo v veselje braniti na tekmah tu v Stožicah. Še enkrat več so naredili odlično vzdušje in aplavz na koncu tekme je bil mišljen kot čestitka za rojstni dan. To ni bila nikakršna provokacija, prisežem," je zatrdil Obradović.