© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
28.09.2018 15:30:46

STE VIDELI TOLE?! Mlakarjev prekršek za IZKLJUČITEV, toda … Saj NE BOSTE VERJELI, sledil je sijajen odziv obeh trenerjev (video)

Drago Wernig - TAKA

Na tekmi med Mariborom in Rudarjem se je zgodilo nekaj redko videnega.

Mariborčani so proti Rudarju brez pretiranega naprezanja prišli do vsega izkupička, dvoboj pa je zaznamoval tudi dogodek v začetku drugega polčasa, ko je Jan Mlakar ob posredovanju pri poskusu izbijanja žoge Dominiku Radiću zrušil Denisa Klinarja, ki se je znašel v bližini. Ob takšnem prekršku bi kakšen sodnik posegel tudi po rdečem kartonu, a ker je nastradal soigralec …

Levi bočni branilec se je zvijal od bolečin. "Pa ne že spet," je bilo ob pogostosti njegovih poškodb slišati glasne vzdihe na tribunah Ljudskega vrta, nakar je dolgolasi nogometaš vendarle lahko nadaljeval igro.

"Videl sem, da ga je ’fajn’ udaril," se je po tekmi omenjenega trenutka dotaknil Darko Milanič. "Fantje so se po tekmi v slačilnici šalili, da bi rdeči karton moral dobiti Mlakar, ne pa Viler. Kaj takega redko vidiš. Jan se je odzval zelo borbeno. Izgubil je žogo, potem je zamudil v pritisku, nakar je nasprotnika lovil. S klopi smo mu kričali, naj prekine akcijo in prekinil jo je na svoj način," je nadaljeval trener Maribora. "To je bil naš edini moški prekršek na tekmi. Kakšnega drugega se ne spomnim," je z nasmehom pristavil Marijan Pušnik in tudi na ta način komentiral podobo svoje ekipe.

Če vam posnetka ne prikaže, si ga lahko ogledate na tej povezavi.