© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
27.09.2018 08:31:22

KAKŠNA POTEZA, KAKŠEN PRIZOR! Vratar dvakratnih prvakov se je v Krškem OB IGRIŠČU izkazal s ČUDOVITO GESTO (foto)

Grega Wernig

Sredin večerni dvoboj je zaznamoval tudi prizor ob igrišču.

Domžalčani so bili na uvodni tekmi 10. prvenstvenega kroga s kar 4:0 boljši od Krškega, Simon Rožman in njegovi varovanci so na ligaško zmago čakali vse od 12. avgusta, ko so bili ob Kamniški Bistrici boljši od Aluminija.

Na stadionu Matije Gubca je blestel Senijad Ibričić, ki je ravno v sredo praznoval 33. rojstni dan. Dvakrat je zadel z bele točke, zablestel pa je tudi s preigravanji in si prislužil aplavz domačih gledalcev. Med strelce sta se vpisala še Slobodan Vuk in Adam Gnezda Čerin, vse pohvale pa si zasluži tudi tokrat rezervni vratar Ajdin Mulalić, ki je poskrbel za izjemno potezo ob igrišču.

Po dobrih 30 minutah igre je namreč opazil, da malega pobiralca žoge pred domžalsko klopjo zelo zebe, zato mu je namenil svojo bundo, ki je potem fanta grela vse do konca dvoboja. Pristopil mu je tudi ob polčasu in se z njim zapletel v krajši pogovor, up Krčanov mu je bil za takšno gesto gotovo hvaležen. Prizor je bil zares čudovit, hkrati naj bo to opozorili odgovornim pri posavskem prvoligašu, da primerno poskrbijo za svoje mlade nogometaše oziroma jih zaščitijo pred mrazom.

1krsko pobiralec gw
Grega Wernig

2krsko pobiralec gw
Grega Wernig

3krsko pobiralec gw
Grega Wernig