© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
rb
rb
28.08.2018 22:15:31

KJE BO IGRAL RUDI POŽEG VANCAŠ? Preverili smo iz prve roke in TOLE je njegov odgovor

Grega Wernig

Ugibanja, kje bo nadaljeval kariero Rudi Požeg Vancaš, ne pojenjajo, a pristašem Maribora zadnje informacije ne bodo prav po godu.

V preteklih tednih se je že nekajkrat zdelo, da se bo preselil v Ljudski vrt, nemogoče je bilo preslišati glasna namigovanja o tem, da so Celjani in Mariborčani že dosegli dogovor o prestopu 24-letnega napadalno usmerjenega vezista. Po teh navedbah naj bi vijoličasti prvoligašu iz knežjega mesta odšteli 300 tisoč evrov odškodnine, toda uradne potrditve o sklenitvi posla ni bilo. In je še vedno ni, danes pa nam je prišlo na uho, da menda ni več dvoma o tem, da bo Belokranjec svojo nogometno pot nadaljeval v Belgiji. V enem od tamkajšnjih klubov, ki da je grofom plačal 450 tisoč evrov nadomestila. V katerem klubu? Odvisno od sogovornika oziroma vira, nekateri ga selijo v belgijsko drugo ligo, spet drugi v vrste prvoligaša Oostendeja.

Vse skupaj smo želeli preveriti iz prve roke. »Kar zadeva mojo prihodnost, je še vedno negotova. Belgija? O tem ne vem nič. Vem le to, da se dogaja veliko, ampak to je tudi vse,« se je odzval Rudi Požeg Vancaš, ki ne skriva, da bi rad zamenjal klubske barve in naredil korak naprej, vendar ne izključuje niti drugačnega scenarija. »Ne, ne izključujem možnosti, da bi še naprej ostal v Celju, a, roko na srce, je precej večja verjetnost, da bom odšel.«