© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
25.08.2018 08:33:37

BOMBA iz Olimpije! Milan Mandarić ima še ENO VROČE ŽELEZO v ognju; Zoran Barišić ima ZELO, ZELO RESNEGA tekmeca!

Včeraj popoldne je prišlo do sestanka Milana Mandarića z novim (in zelo resnim) kandidatom za trenerja Olimpije.

Predsednik aktualnega državnega in pokalnega prvaka se je sestal z Zoranom Barišićem. Toda 48-letni hrvaški Avstrijec, ki je večino svoje trenerske kariere preživel pri dunajskem Rapidu (nazadnje je od februarja do junija lani sedel na klopi turškega Karabüksporja), pri katerem je sodeloval tudi z Robertom Berićem, nikakor ni edini kandidat za novega stratega zmajev.

barisic re
Zoran Barišić
Reuters
Nikakor ne, kolegi iz časopisa Ekipa SN so namreč dobli še eno zelo zanimivo informacijo. Predsednik Olimpije je namreč opravil sestanek z vsaj še enim strokovnjakom, v katerem vidi človeka, ki bi lahko vodil zeleno-bele. Gre za bivšega nogometaša Nikolo Jurčevića, ki je nazadnje vodil zagrebški Dinamo, vendar je njegova epizoda pri serijskem hrvaškem prvaku trajala samo dva meseca (od 12. marca do 15. maja letos).

rudes_dinamo23-140518
Nikola Jurčević
Damir Krajač/Cropix
Veliko bolj je Jurčević znan po tem, da je bil pomočnik Slavenu Biliću v hrvaški reprezentanci ter v moskovskem Lokomotivu, Bešiktašu in West Hamu. Po nekaterih informacijah, naj bi bila Jurčević in Milan Mandarić celo zelo blizu dogovoru, toda pri muhastem predsedniku Olimpije se nikoli ne ve, kako se bo odločil.