© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
02.07.2018 15:58:31

MATIC ČRNIC in njegove prve BESEDE kot 'Ljubljančan'! TO pa je njegovo sporočilo NAVIJAČEM!

nk olimpija/sps

Aktualni prvaki so tudi uradno predstavili zvenečo okrepitev.

Dvomov že tako ali tako ni bilo, zdaj je tudi uradno. Olimpija je sporočila, da je svoje vrste okrepila z Maticem Črnicem, 26-letni Mariborčan, ki je nazadnje igral v dresu Rijeke, je podpisal dveletno pogodbo, izbral si je dres s številko 29.

"Zelo sem vesel, da smo uspeli zaključiti ta prestop. Matic je izredno kakovosten igralec in komaj čakam, da ga vidim v dresu Olimpije. Prepričan sem, da je to za nas odličen prestop," je ob podpisu pogodbe dejal predsednik Olimpije Milan Mandarić.

"Vtisi so zelo pozitivni. Vesel sem, da sem prišel k Olimpiji in komaj čakam, da spoznam nove soigralce, trenerja in celoten strokovni štab," je za uradno spletno stran aktualnih prvakov dejal Črnic, ki bo danes z novimi soigralci opravil prvi trening, jutri pa bo z moštvom odpotoval v Moravske Toplice. Tam sledi trening, v sredo pa odhod na tekmo v Zalaegerszeg na prijateljsko tekmo s Ferencvarošom.

Pogajanja za prestop občasnega slovenskega reprezentanta so trajala kar nekaj časa, naposled si je Matic lahko oddahnil: "Trajalo je kar nekaj časa, ampak to je sestavni del nogometa. Vesel sem, da sem se končno pridružil Olimpiji. Vem, da so pričakovanja velika, to pa je tudi nekaj, česar se veselim. Tudi sam veliko pričakujem. Nočem navijačev pustiti na cedilu. Za ta dres bom dal vedno vse od sebe."

Časa za prilagoditev na novo okolje ne bo veliko. "Poskušal se bom čim hitreje vklopiti v ekipo. Vem, da me bodo vsi dobro sprejeli. Kmalu nas čaka prva tekma in verjamem v pozitiven rezultat," pravi Matic Črnic in navijačem zeleno-belih sporoča: "Upam, da bodo v lepem številu prišli na tekmo s Qarabagom. Nadejamo se pozitivnega rezultata in da bomo pokazali pravi obraz Olimpije."