© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
ro
ro
09.06.2018 19:30:12

Uh, KAKŠNA ZGODBA bi bila to. Za LUKO ZAHOVIĆA se zanima klub, ki je za strelskega kralja 1. SNL nekaj izjemnega

Drago Wernig - TAKA

Kje bo nadaljeval kariero strelski kralj slovenskega prvoligaškega prizorišča?

Luka Zahović se ni udeležil začetka priprav nogometašev Maribora za naslednjo sezono. Tako kot ostali reprezentanti, je še na oddihu, v Ljudski vrt se bo vrnil prihodnji teden, kar pa seveda ne pomeni, da bo tam tudi ostal.

Potem ko je zablestel v drugi polovici prejšnje sezone in si z 18 goli zagotovil naziv strelskega kralja, je zanimanje za 22-letnega napadalca kakopak veliko in obstaja precejšnja verjetnost, da bo kariero nadaljeval v tujini. Precej se je govorilo o Franciji in Nemčiji, omenjali sta se je Belgija ter Rusija in še bi lahko naštevali, portugalski mediji pa poročajo, da bi se lahko vrnil ‘domov’. Časnik A Bola je razkril, da se za njegove usluge zanima Vitoria Guimaraes, ki je zadnje prvenstvo končala na devetem mestu na lestvici, vsekakor pa je dejstvo, da gre za klub, ki je za Luko Zahovića nekaj posebnega, nanj je čustveno vezan. Njegova barve je izjemno uspešno branil oče Zlatko, Guimaraes pa je tudi rojstno mesto novopečenega slovenskega reprezentanta.

zahovic abola
Morebitna vrnitev bi bila gotovo čudovita zgodba, toda zdi se, da Vitoria v boju s finančno močnejšimi klubi vendarle nima pretirano veliko možnosti. Ali pač?