© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
08.06.2018 11:19:23

SRBI TRDIJO: Mandarić našel novega FAVORITA, glavni bi lahko postal nesojeni trener PARTIZANA!

Grega Wernig

Novo ime na seznamu želja Olimpije.

Saj ni res, pa je! Olimpija išče novega trenerja, kandidatov pa je iz ure v uro več. Sprva se je zdelo, da bo zmaje prevzel Slaviša Stojanović, toda nekdanji slovenski selektor skoraj zagotovo ne bo postal naslednik Igorja Bišćana. Toda kdo bo potem nasledil priljubljenega Hrvata? Kdo ve! Kar je jasno, je zgolj to, da je seznam kandidatov očitno daljši od najdaljšega ponedeljka!

POP TV je tako poročal, da je prvi kandidati Igor Jovićević in da sta želji tudi Marko Nikolić ter Krunoslav Jurčić. Toda zdaj so se oglasili tudi v Srbiji, kjer trdijo, da je prva izbira Milana Mandarića dejansko nekdo drug. Gre za Ilijo Stolico, šele 39-letnega trenerja, ki v Srbiji velja za enega bolj obetavnih strokovnjakov. Nekdanji nogometaš (igral je tudi za Lleido, Saint-Truidense, OFI Kreta, New England Revolution ...) je bil nazadnje trener Vojvodine, pred tem je vodil Voždovac, bil je tudi selektor Srbije do 16 in 17 let.

V preteklih dneh in tednih se je govorilo, da bi lahko prevzel vodenje Partizana, zdaj pa naj bi se v sredo in četrtek že dvakrat sestal z Mandarićem, kot poroča Mozzart Sport.

ilija stolica
FK Vojvodina