© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
ro
ro
05.06.2018 12:24:25

Ali bo on naslednik ZAHOVIĆA? Kako dolgo bo trajal MOLK pod KALVARIJO in kdo si DRZNE stopiti v velike čevlje?

Drago Wernig - TAKA

Darko Milanič in njegovi varovanci bodo že v petek začeli priprave na novo sezono, najbolj vroče vprašanje pa je še vedno brez dokončnega odgovora.

Iz Ljudskega vrta v pričakovanju petkovega začetka še vedno ni belega dima. Vodilni možje 14-kratnih prvakov se še vedno niso odzvali na odstop Zlatka Zahovića, ki ga je razkril na straneh Ekipe SN. Športni direktor, ki zagotavlja, da je bivši, je še vedno na dopustu in bržčas najbolj odgovorni pri vijoličastih čakajo na njegovo vrnitev v domovino, da bi se morda še enkrat pogovorili ter vendarle rešili težave, ki so v vsakodnevnem delovanju kluba nadvse moteče in zaradi katerih je najboljših strelec izbrane vrste napovedal konec svojega poslanstva pod Kalvarijo.

Pogovora seveda nikakor ne smemo izključiti, a možnosti za rešitev, ki bi zadovoljila obe strani, naj bi bile po naših informacijah minimalne. Oziroma jih skoraj ni, vsekakor pa je dejstvo, da bodo predsednik Drago Cotar in drugi najvplivnejši možje čim prej morali presekati nastali gordijski vozel in razkriti stališče, ki ga bodo zagovarjali.

Za zdaj kaže, da bi se moral zgoditi res zelo velik zasuk, da bi Zlatko Zahović nadaljeval svoje delo, praktično nobenega dvoma pa ni, da bo ob predvidenem scenariju njegov naslednik Miran Pavlin, ki je pred kratkim sklenil novo šestletno pogodbo, še pomembnejše pa je spoznanje, da je na tovrsten izziv pripravljen. Drzne si stopiti v velike čevlje in sprejeti odgovornost ob zavedanju, da to predstavlja tudi precejšnje tveganje.