© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
28.05.2018 10:42:00

Olimpija se TAKO NORČUJE iz vseh, ki pravijo, da je naslov osvojila zaradi sodnikov! DVE sporni sporočili zmajev! (foto)

Martin Metelko

Novi državni prvaki so si nakopali še nekaj dodatne jeze v štajerski prestolnici.

Pri Olimpiji slavijo naslov državnega prvaka. Zeleno-belim je še drugič v treh letih 'kanto' priigral Mariborčan Rok Kronaveter, znova je izjemni vezist odločilni gol dosegel iz najstrožje kazni. In to dejstvo je še kako zmotilo vse v štajerski prestolnici, ki so prepričani, da so Ljubljančani naslov slavili zaradi sodnikov in (podarjenih) enajstmetrovk. Tako so pri Mariboru svojim najhujšim rivalom čestitali z izjemno sporno čestitko, Olimpija sama pa je dolila še nekaj olja na ogenj. 

Pri Olimpiji so namreč na družabnem omrežju objavili dve fotografiji, ki sta dvignili ogromno prahu. Na prvi sta bila na fotografiji Stefan Savić, ki sedi na ramenih Ricarda Alvesa, zraven pa so pripisali: "Need a penalty? Call me maybe" 

olimpija 1
Pri Olimpiji so seveda namigovali na pred časom zelo popularno pesem kanadske izvajalke Carly Rae Jepsen 'Call me maybe', v prevodu pa vse skupaj pomeni "Potrebuješ enajstmetrovko? Pokliči mene." Jasno, odločilna enajstmetrovka je bila storjena ravno nad Stefanom Savićem, ki je v zadnjih tekmah redno padal v kazenskem prostoru tekmeca in izsiljeval najstrožje kazni za svoje moštvo. 

Tudi druga sporna objava Olimpije je bila povezana z enajstmetrovkami. Olimpija je objavila še eno fotografijo Stefana Savića, ki je objet s pevcem, ki je skrbel za dobro vzdušje ob včerajšnjem proslavljanju naslova državnega prvaka ... 

olimpija 12
Pri Olimpiji so ob fotografiji zapisali namišljeno interakcijo med Savićem in pevcem. Pevec: "Šta da sviram" Savić: "Sviraj penal." Prevod verjetno ni potreben ...