© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
Jure Bohorič
Jure Bohorič
05.05.2018 07:51:51

Na obzorju VELIKE TEŽAVE pred večnim derbijem za IGORJA BIŠČANA! Nogometašem Olimpije grozi ...

alesfevzer.com

Do konca državnega prvenstva je ostalo le še šest krogov, zato vsakršne nove težave predstavljajo veliko oviro na poti do naslova pri Olimpiji.

Ker se sezona bliža koncu in klube do ciljne črte loči le še šest krogov, so tudi kartoni vsekakor kar precejšnja skrb za Olimpijo. Sploh ker govorimo o sedmih nogometaših, ki igrajo v ekipi Igorja Bišćana zelo pomembno vlogo:

Issah trepeta pred sedmim kartonom, Mitch Apau, Branko Ilić, Danijel Miškić, Ricardo Alves, Nik Kapun in Tomislav Tomić pred četrtim. Issah bi potemtakem moral ob naslednjem izpustiti dve tekmi, ostali pa po eno. Na nedeljski tekmi s Triglavom Olimpija kaznovanih nogometašev sicer nima, bo pa zanimivo videti, ali bo morda kdo načrtno poskušal porumeneti na gostovanju pri Rudarju.

V tem primeru bi sicer izpustil domači obračun s skromnim Ankaranom, a ne bi bil v nevarnosti, da bi v primeru kartona na tekmi s Primorci izpustil kar veliki in v bitki za naslov prvaka bržčas odločujoči derbi z Mariborom. Kakorkoli, v zaključku sezone bo za zmaje ključna tudi disciplina, čeravno je res, da z njo večjih težav vseeno nimajo. Ne nazadnje je Olimpija edini klub, ki še ni prejel rdečega kartona. (jb)