© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
01.05.2018 08:24:07

Navijači Maribora SE DRŽIJO ZA GLAVO! Znano je, kako dolgo bosta počivala JAN MLAKAR IN LUKA ZAHOVIĆ!

Luka Zahović in Jan Mlakar
Luka Zahović in Jan Mlakar
Drago Wernig - TAKA

Trenutno najbolj vroč napadalni dvojec v ligi se je poškodoval na zadnji prvenstveni tekmi s Triglavom.

Zmaga vijoličastih v Ljudskem vrtu proti Triglavu je terjala svoj davek. Osrednji branilec Saša Ivković je prejel rdeč karton, kar pomeni, da ga jutri zagotovo ne bomo videli na prvenstveni tekmi v Velenju, kjer Mariborčane čaka Rudar. Hkrati sta se poškodovala v zadnjem času odlična in strelsko izjemno razpoložena Jan Mlakar ter Luka Zahović.

Mlada mariborska napadalca sta v zadnjih tekmah v fenomenalni formi, skupaj tvorita zares smrtonosen dvojec, tako da Darku Milaniču seveda ni bilo vseeno, ko je moral na tekmi s Triglavom najprej iz igre potegniti Mlakarja, nato še Zahovića.

Zdaj je Milanič razkril, kakšno je stanje z obema napadalcema. In tisti mariborski navijači, ki so želeli že jutri znova v napadu videti vroč tandem, se držijo za glavo ... "Upal sem, da se bo stanje izboljšalo, vendar stanje še vedno ni najboljše. Mlakarja bodo v naši zdravniški službi težko usposobili za tekmo z Rudarjem, prav tako je negotov za naslednjo. Luka ima še zmeraj močne bolečine v hrbtu zaradi udarca, ki ga je dobil in je njegov nastop vprašljiv," je dejal Milanič.

Na Milaničevo srečo pa vsaj v obrambi ne bo toliko težav, po kazni se namreč vračata Jasmin Handanović in Mitja Viler, primorski strateg pa bo moral najti zamenjavo za Ivkovića. "Če imamo več težav v napadu, je za obrambo pomembno, da se je Šuler vrnil v proces treninga. Upam, da bo popolnoma zdrav in nared za vrnitev že v Velenju," je razkril Milanič.