© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
09.04.2018 16:40:34

Vezist trenerju Olimpije Igorju Bišćanu sporočil: Šef, BREZ SKRBI, če bo treba, sem pripravljen stopiti celo MED VRATNICI!

Grega Wernig

Eden od nogometašev Olimpije je še posebej požrtvovalen.

Igor Bišćan nadaljuje z nizanjem dobrih rezultatov. Olimpija je v tej sezoni še neporažena, v nedeljo je zabeležila novo zmago. To ji je v Krškem priigral Dario Čanađija, ki mu je trener na zadnjih treh tekmah namenil novo vlogo v ekipi. Hrvat je namreč zaigral kot krilni napadalec, kar pa mu ne povzroča težav. V tem času je med drugim zabil tudi dva gola, kar priča, da je zares zelo vsestranski nogometaš. Zdaj je s strani Rijeke posojeni vezist poudaril, da lahko dejansko igra kjerkoli na igrišču.

"To zame ni nič novega. Mislim, da pri Olimpiji ni igralca, ki ne bi želel igrati prav na vsakem položaju, kamor bi ga trener uvrstil. Meni ni pomembno, kje igram. Dal bom vse od sebe za ta kolektiv, za trenerja, za navijače in za klub. Tudi v gol bi se postavil, če bi bilo treba. Če daš vse od sebe, je to to. Prepričan sem, da vsak igralec Olimpije razmišlja podobno," je za uradno klubsko spletno stran povedal 23-letnik.

canadjija canadija canadzija olimpija
www.alesfevzer.com