© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
03.04.2018 11:12:08

Na debi v članski ekipi še čaka, je pa zato ZIMSKA OKREPITEV Olimpije zaigrala v - MLADINSKI LIGI! In prispevala k visoki zmagi zmajev

Eden od zimskih novincev Olimpije končno debitiral. Toda ne v članski ekipi.

Zimski novinci Olimpije se v veliki večini za zdaj niso proslavili. Filip Uremović je edini, ki redno igra, nekaj tekem je za priložnost dobil tudi Jason Davidson. Pa ostali? Chinedu Odechuwku je odšel, še preden bi sploh debitiral, Dragan Mrđa je pogodbo prekinil po vsega dveh minutah v zeleno-belem dresu, Rijad Kobiljar še čaka na uvodno priložnost. Enako velja za Erica Boakyjeja, ki ga Igor Bišćan še ni poslal v igro, a si je mladi Ganec zdaj vseeno nadel dres ljubljanskega kluba.

Bočni branilec je namreč zaigral v mladinski slovenski ligi, priložnost je dobil na tekmi med Olimpijo in Krškim. Trener Aleksandar Radosavljević ga je uvrstil v začetno enajsterico, tudi po njegovi zaslugi so mladi zmaji slavili s 3:0. Osemnajstletni Boakye se v statistiko ni vpisal, zadetke za Olimpijo sta dosegla Adam Jakupović in Žan Medved, ki se je med strelce vpisal dvakrat. Ali je Boakye pokazal dovolj, da bo priložnost morda dobil že na jutrišnji pokalni tekmi članske ekipe s Celjem, bomo kakopak šele videli.

boakye
Eric Boakye
NKOlimpija.si