© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
25.03.2018 10:53:34

BOJ SE OLIMPIJA! Kakšne besede, kakšna samozavest! Darko Milanič po zmagi nad Sturmom

Drago Wernig - TAKA

NK Maribor je včeraj odigral prijateljsko tekmo z graškim Sturmom in zmagal z 2:1. Zadetka za vijoličaste sta dosegla Ahmedi in Bohar.

Po tekmi sta bila oba trenerja zadovoljna. Domači trener Heiko Vogel je bil kljub porazu zadovoljen, saj je v ekipi Sturma manjkalo kar nekaj igralcev: Stefan Hierländer, Peter Zulj in Jörg Siebenhandl so v članski reprezentanci, Dario Maresić in Sandi Lovrič sta v mladi avstrijski reprezentanci do 21 let, manjkala pa sta še Philipp Huspek in Lukas Spendlhofer. "S tekmo sem zelo zadovoljen. Kot smo pričakovali proti zelo stabilnemu nasprotniku, je bilo srečanje zelo fizično. Vseh 90 minut smo prevladovali, na žalost, pa smo izkoristili premalo priložnosti. Z naše strani je bil to zelo uspešen test. Izid srečanja ni pomemben," je po tekmi dejal Vogel.

Zelo zadovoljen pa je bil seveda trener slovenskih državnih prvakov Darko Milanič: "Vesel sem, da smo v reprezentančnem premoru lahko igrali proti tako močnem tekmecu kot je Sturm. S predstavo moje ekipe sem zadovoljen. V prvenstvu smo začeli slabo, zdaj pa hočemo na naslednjih trinajstih tekmah trinajstkrat zmagati."

Samozavest serijsko.