© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
05.02.2018 16:53:48

Mariborčani po visokem porazu popravili vtis, učinkovita naveza prihodnosti

Drago Wernig - TAKA

Vijoličasti so odigrali naslednjo v nizu prijateljskih preizkušenj v Beleku.

Nogometaši Maribora so na turškem delu priprav v Beleku odigrali še tretjo prijateljsko tekmo. Po uvodnem remiju (2:2) z novosadsko Vojvodino in visokem porazu (0:3) s Sigmo Olomouc so merili moči z moldavskim Šerifom, ki je jeseni v skupinskem delu lige Europa v konkurenci moskovske Lokomotive, Københavna in Zlina osvojil devet točk le z enim porazom. Varovanci Darka Milaniča so se tokrat predstavili v spodobni podobi in zasluženo zmagali z 2:0 (0:0), "udarila" pa je naveza, ki bi morala biti prihodnost slovenskih prvakov.

Mrežo tekmeca je v 82. minuti načel Luka Zahović, ki je po prekršku nad Martinom Kramaričem v kazenskem prostoru realiziral najstrožjo kazen, končni izid je v sodniškem dodatku po podaji strelca prvega gola in odličnem odzivu dosegel Jan Mlakar.

suler dw
Drago Wernig - TAKA
Vijoličasti so se predstavili v postavi Handanović (od 46. Obradović), Milec, Šuler, Uskoković, Kolmanič (od 71. Hodžić), Pihler, Dervišević (od 63. Vrhovec), Bohar, (od 63. Kramarič) Hotić, Bajde (od 63. Mlakar), Mešanović (od 63. Zahović).

Galerija