© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
31.01.2018 10:40:39

Bi lahko Domžale ostale brez pomembnega člena ekipe? Športni direktor odgovarja in razkriva želeno okrepitev

alesfevzer.com

Ob Kamniški Bistrici v tem prestopnem roku niso bili pretirano dejavni, toda ...

V teh dneh je bilo v nekaterih italijanskih medijih zaslediti namigovanja, da bi se lahko po Juretu Balkovcu, ki je okrepil Bari, k zahodnim sosedom preselil še en domžalski igralec. Pro Vercelli, ki je v serie B na predzadnjem mestu na lestvici, naj bi se zanimal za Petra Franjića, ki se je jeseni na osmih prvenstvenih preizkušnjah petkrat vpisal med strelce.

"O tem ne vem nič," se je odzval Matej Oražem. "V preteklih dneh so se v zvezi s Franjićem pojavile nekatere druge možnosti, ampak gre za države, ki niso usmerjene na zahod. Naposled se ni zgodilo nič konkretnega," je pristavil športni direktor rumenih, ki tudi v končnici prestopnega roka ne pričakuje pretresov.

"Načeloma res ne, je pa dejstvo, da iščemo vratarja. Dejan Milić je poškodovan, za okrevanje naj bi potreboval še štiri tedne, kar pomeni, da bo izpustil celotne priprave, poleg tega moramo biti pripravljeni, če bi se morda kaj zapletlo, tega pa si kakopak nikakor ne želimo. A tudi sicer po odhodu Kristjana Matoševića potrebujemo nekoga, ki bo zapolnil nastalo vrzel; vsekakor potrebujemo tri vratarje. Kar zadeva ostale prihode, pridejo v poštev le ob morebitnem odhodu," je pojasnil Matej Oražem.