© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
29.01.2018 13:37:23

KAJ PA TO?! Zvezdnik Olimpije je RAZKRIL, o čem se je SREDI DERBIJA v Mariboru pogovarjal z ZAHOVIĆEM! ZELO boste presenečeni!

Portugalski zvezdnik v dresu Olimpije Ricardo Alves je razkril vsebino pogovora s športnim direktorjem Maribora Zlatkom Zahovićem.

Ricardo Alves je nedvomno eden od prvih zvezdnikov Olimpije, portugalski vezist pa s svojimi predstavami nase opozarja tudi v domovini. Tako se je o njem in o njegovi karieri v Sloveniji razpisal tudi eden od najbolj priznanih športnih dnevnikov na Portugalskem Record, ki ga je poimenoval kot 'ambasadorja Portugalske v Sloveniji'. 

Mecd drugim pa je Ricardo Alves prvič spregovoril tudi o bližnjem srečanju z Zlatkom Zahovićem, najslavnejšim slovenskim nogometašem na Portugalskem. Bilo je na zadnjem prvenstvenem derbiju v Ljudskem vrtu, ki ga je Maribor z golom Marcosa Tavares dobil z 1:0. Alves in športni direktor Maribora sta namreč pred začetkom drugega polčasa nekaj časa stala na sredini igrišča in se pogovarjala, toda do sedaj vsebina tega pogovora ni prišla v javnost. Do tokrat. Alves je namreč razkril, o čem se je pogovarjal z Zahovićem sredi pomembnega derbija, in presenetil z vsebino. "Zahović me je vprašal, iz katerega dela Portugalske prihajam. Ko sem mu povedal, da sem iz okolice Porta, mi je odvrnil, da je Porto njegov dom in da je bil zelo navezan tako na mesto kot na klub. Pogovarjala sva se še o tem, da so ljudje v Sloveniji bolj hladni od Portugalcev," je še dodal Alves. Zelo nenavaden pogovor, ni kaj, sploh če upoštevamo, da je bil to sredi vročega derbija v štajerski prestolnici.