© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
Jure Bohorič
Jure Bohorič
11.01.2018 10:23:26

Olimpija bo dobila PRVO OKREPITEV! Za 200.000 evrov bo Igor Bišćan pripeljal rojaka, in to kar iz zagrebškega DINAMA!

alesfevzer.com

Tik pred uradno potrditvijo je prvi zimski prestop v Olimpijo.

Čeprav je Mladen Rudonja še včeraj za Dnevnik izjavil, da ne gre pričakovati veliko sprememb v kadru Olimpije, bodo zmaji bržčas že danes oziroma v naslednjih dneh vseeno javnosti predstavili novega nogometaša. V Stožice se bo preselil Filip Uremović, šele 20-letni centralni branilec iz Hrvaške, ki je trenutno član Dinama iz Zagreba. Kot smo izvedeli, je prestop že v celoti dogovorjen, čaka se le še uradna potrditev.

Uremović je v prvem delu sezone igral za rezervno ekipo modrih, za to je v 2. HNL zbral 18 nastopov, na katerih se je enkrat vpisal med strelce. Zagrebčani so razmišljali, da bi ga spomladi priključili članski ekipi, toda zdaj je Uremović že zapustil priprave v Rovinju in odšel v Ljubljano. Tam ga čaka zdravniški pregled, nato še podpis pogodbe.

Kot poročajo Sportske novosti, sta se kluba sprva dogovarjala za posodo, a bo vseeno prišlo do prestopa. Omenjen medij piše, da bodo zmaji za Uremovića plačali okrog 200.000 evrov.

Ob tem se kakopak poraja predvsem naslednje vprašanje: mar Uremović v Ljubljano prihaja kot zamenjava za Kenana Bajrića? Centralni branilec naj bi bil iz dneva v dan bližje selitvi v Slovan iz Bratislave.

Uremovic
Sportske novosti