© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
jb
jb
10.12.2017 08:08:14

ZASKRBLJENI trener Olimpije: Nekaj nam manjka, nekoga pogrešamo. In povem vam, KAJ RABIMO. Sicer se bomo težko borili z Mariborom!

Martin Metelko

Kako pester bo zimski prestopni rok v Ljubljani?

V tem letu njegove ekipe ne bomo več videli na delu, ko se bo spet zbrala, bi v njej lahko bilo marsikaj drugače. Vmes bo pač zimski prestopni rok, v katerem bo verjetno dejavna tudi Olimpija. Pred letom dni je bila zelo, morda celo preveč, zdi se, da tokrat ni razloga za takšne skrajnosti. No, vseeno se trener Igor Bišćan nadeja kakšne spremembe, predvsem je zdaj na glas priznal, da ga še kako skrbi, ker je imela njegova ekipa na številnih jesenskih tekmah resne težave z doseganjem zadetkom.

"Nekaj nam manjka, pogrešamo predvsem nogometaša, ki bi znal narediti potezo več. Natančno podati, zabiti gol. To je problem, ki je prisoten že dlje časa," priznava Zagrebčan na klopi Ljubljančanov, ki je hkrati namignil, da bi prav zaradi tega lahko pozimi prišlo do določenih sprememb v ekipi: "Bomo videli, kaj se bo dogajalo z igralci, ki so tukaj. In ali bo prišel kdo drug. Vemo, da imamo problem. Brez nogometaša, ki bo zabil vsaj 20 golov v sezoni, pa se bomo težko borili za vrh. No, zdaj je, kar je. Imamo, kar imamo. Bomo videli, kaj se bo dogajalo med odmorom."