© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
03.12.2017 07:34:05

Domžalčani in Matej Oražem so očitno DOSEGLI SVOJE: Po hudih obtožbah na račun sodnikov bo NZS danes na derbi z Olimpijo poslala ...

Grega Wernig

Danes bo na sporedu derbi Ljubljanske kotline.

Danes bo na sporedu tekma med Domžalami in Olimpijo, če bo slednja želela skočiti nazaj na vrh, bo morala na gostovanju ob Kamniški Bistrici slaviti. A tudi Domžale imajo svoje načrte, zato se obeta res dobra nogometna predstava. Ki ji bo, to je treba poudariti, "poveljeval" trenutno najboljši slovenski sodnik ta hip. In očitno je domžalski pritisk na sodnike zalegel. Po zadnjem derbiju z Olimpijo je Matej Oražem povsem izgubil živce, zdaj je verjetno zadovoljen, ker bo derbi sodil - Damir Skomina!

Verjeli ali ne, Skomina je v Prvi ligi Telekom Slovenije sicer pravico delil že na 267 tekmah! Ob tem statistika razkriva, da je Skomina srečnejši za Domžale. Tem je sodil 55-krat, Domžale so se veselile 22-krat, izgubile so 15-krat. Olimpiji pa je sodil 58-krat, v tem času so se zmaji veselili zgolj 15-krat. Precej večkrat so izgubili, in sicer 27-krat. Dodajmo: zanj bo to šele tretji derbi Ljubljanske kotline. Na prvih dveh so obakrat slavili Domžalčani.

skomina af
www.alesfevzer.com