© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
26.11.2017 20:15:19

Domžalčani OGORČENI vračajo UDAREC! Zelo smo razočarani, da se JAVNO BLATI ime našega nogometaša ... (foto+video)

Martin Metelko

Po tekmi med Triglavom in Domžalami, ki je dvignila ogromno prahu, so se odzvali tudi rumeni.

Pri Triglavu so bili po včerajšnjem porazu na tekmi z Domžalami ogorčeni nad sojenjem Roberta Ponisa, ki je po njihovem mnenju grobo oškodoval bordo-bele in pomagal Domžalčanom do zmage. Kranjčani so prepričani, da je bil njihov igralec Krcić v prvem polčasu prestrogo kaznovan z rdečim kartonom, ko se je zelo teatralno na tla vrgel Jure Balkovec in je vsaj po ogledu posnetka precej jasno, da je vse skupaj zaigral. 

Zdaj so se na obtožbe odzvali tudi pri Domžalah, kjer so na svoji spletni strani predstavili svoj pogled na vse skupaj. Objavljamo ga v celoti in brez kakršnih koli popravkov.

"Včerajšnjo tekmo v Kranju, ki so jo naši nogometaši povsem zasluženo dobili z rezultatom 0:1, je žal obeležila tudi situacija, ki ne spada na nogometna, temveč na boksarska prizorišča. Med prerivanjem na robu kazenskem prostora je namreč Jureta Balkovca domači nogometaš Alen Krcić večkrat udaril v predel reber, za kar je prejel neposreden in povsem zaslužen rdeči karton.

 Vsekakor pa žalosti dejstvo, da se je, tudi zaradi pobude Triglavanov, danes v medijih razširilo mnenje, da je naš bočni branilec, ki se je včeraj izkazal tudi z novo asistenco ob zadetku Marka Alvirja, teatralno padel in da večjega kontakta ni bilo. Temu vsekakor ni bilo tako, vsi prisotni na glavni tribuni, ki so imeli direkten pogled na situacijo, prav tako pa tudi glavni sodnik Roberto Ponis, so lahko jasno videli nešportno reakcijo nogometaša Triglava.

domzale
'Nogometaši Triglava so želeli z blokom na meni pripraviti prostor za Darka Zeca. Z Alenom Krcićem sva se prerivala, tudi sam sem ga odrinil, kar je bil razlog, da sem prejel rumeni karton, a me je v tem času on štirikrat boksnil v rebra, kar se na posnetku zaradi perspektive kamere žal ne vidi,“ je o situaciji v 32. minuti dejal Jure Balkovec, ki je nato izpostavil še sledeče: “Sodnik Roberto Ponis je imel neposreden pogled na dogajanje, saj je stal le nekaj korakov od položaja, kjer smo se nogometaši prerivali. Veliko pa pove tudi približan počasni posnetek, ki dokazuje, da je imel Alen Krcić v trenutku, ko sem padel, stisnjeno pest. Če bi me le držal, temu najbrž ne bi bilo tako ...'

V Nogometnem klubu Domžale smo razočarani, da se na podlagi neprepričljivega posnetka javno blati ime enega najprepoznavnejših igralcev prve slovenske lige in tudi člana slovenske B reprezentance."