© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
15.11.2017 11:40:09

Sporno in ponižujoče do Zlatka Zahovića: Zvesta navijaška skupina Olimpije vabi na večni derbi, plakat pa ... (foto)

Grega Wernig

Navijaška skupina Olimpije Green Dragons vabi na derbi v Ljudski vrt.

Prvi novembrski večni derbi je za nami, drugi je pred vrati. V petek se bosta Olimpija in Maribor pomerila v Ljudskem vrtu, dvoboj se bo v štajerski prestolnici začel ob 20.20, po visoki zmagi s 3:0 na pokalni tekmi pa je med navijači ljubljanskega prvoligaša zaznati precej evforije in optimizma.

Uradna navijaška skupina Olimpije Green Dragons je tako začela z zbiranjem prijav navijačev, ki si želijo odpotovati v Maribor in svoje ljubljence podpirati tudi v živo, to so pa storili tudi s pomočjo reklamnega plakata. Na družabnih omrežij se je tako razširil plakat, na katerem ima glavno vlogo športni direktor Maribora Zlatko Zahović, a v precej "čudni" podobi.

Poleg tega so v navijaški skupini še zapisali: "Organizirano gostovanje, pivo ali dva s prijatelji in s ponosom skupaj na najgrši stadion na svetu! Olimpije se ne podpira s kavča, to si zapomni za vedno, prav tako težko lepše začneš vikend kot z gostovanjem v provinci. Ne pozabi na osebno izkaznico zaradi personalizacije! VSI V MARIBOR! NUJNE PRIJAVE V KRTU."

zahovic