© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
03.11.2017 13:30:24

URADNO: Domžale sporočile dokončno odločitev o Agimu Ibraimiju

Dvomov o tem, ali bo Agim Ibraimi v letošnji sezoni lahko nosil dres ali ne, ni več!

Končno! Domžalski prvoligaš se je pred začetkom letošnje sezone okrepil z nekdanjim nogometašem Olimpije, Nafte in Maribora Agimom Ibraimijem, a makedonski reprezentant nastopa za še četrti klub v slovenskem prvenstvu ni dočakal. 

Konec tedna pa se lahko to spremeni, saj so Domžale sporočile, da je bil krilni napadalec uspešno registriran. Pred sobotnim dvobojem v Kidričevem, kjer se bodo Domžale pomerile z Aluminijem, so to vsekakor odlične novice za trenerja Simona Rožmana.

Dolgotrajen postopek pridobivanja tekmovalne pravice se je vlekel že od začetka septembra. Ker je prejšnji klub z Agimom enostransko prekinil pogodbo o sodelovanju, je prišlo do določenih birokratskih ovir s strani Fife, ki pa so zdaj odpravljene. 29-letni nogometaš bo tako med kandidati za nastop na tekmi 15. kroga Prve lige Telekom Slovenije.

"Najprej bi se rad za vso podporo iskreno zahvalil celotnemu klubu, na čelu s trenerjem Simonom Rožmanom in športnim direktorjem Matejem Oražmom. Ni bilo lahko, a misel, da bom po dobrem letu končno spet stopil na zelenice, prežene vse slabe trenutke, ki sem jih doživel v tem času. Sem dobro pripravljen, predvsem pa izredno motiviran za igranje v rumenem dresu," je ob novici, da je bila registracija uspešno opravljena, odločno in vidno motivirano dejal Ibraimi, ki je nato izrazil močno zadovoljstvo, da se je v začetku septembra pridružil rumeni družini: "Zelo sem ponosen, da sem del domžalske zgodbe. Izziva, ki je pred mano, se ne bojim. Prepričan sem, da lahko kmalu prikažem svoje najboljše igre, znova pa si želim biti najboljši v Sloveniji. Vse to z namenom, da Domžalam pomagam do čim boljših rezultatov in se tako vsaj malce oddolžim za ta izreden odnos, ki sem ga deležen v tem klubu."