© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
28.10.2017 19:24:04

DOBRE NOVICE za Maribor pred gostovanjem na ANFIELDU

Drago Wernig - TAKA

Liverpool je s prepričljivo zmago nad Huddersfieldom vendarle prekinil neuspešen niz v angleškem prvenstvu.

Ta je trajal tri kroge, v katerih Redsi niso niti enkrat zmagali, remizirali so z Newcastlom (1:1) in Manchester Unitedom 0:0) ter doživeli pravo malo katastrofo na gostovanju Tottenhamu (1:4). Danes pa so suvereno odpravili Huddersfield, za zmago s 3:0 so zadeli Sturridge, Firmino in Wijnaldum, vsi zadetki pa so padli med 50. in 75. minuto. S tem se je vrnil nasmeh na obraz vseh, ki so povezani s klubom.

Pred sredinim gostovanjem Maribora pa je zanimivo pogledati stanje v igralskem kadru Jürgena Kloppa. Pri aktualnem slovenskem prvaku še nekaj časa ne bodo pozabili poraza z 0:7, zato bodo naredili vse, da v mestu Beatlov popravijo vtis. Domačini zagotovo ne bodo nastopili v polni zasedbi, nemški strokovnjak je že povedal, da se bosta poškodovana Adam Lallana in Sadio Mane na igrišče vrnila po novembrskem reprezentančnem premoru.

Danes pa sta manjkala še dva standardna člana udarne zasedbe. Philippeja Coutinha zaradi težav z mišico sploh ni bilo v zapisniku, branilec Dejan Lovren pa se je poškodoval na ogrevanju, kar bi znalo pomeniti, da je tudi njun nastop vprašljiv in prav nobeno presenečenje ne bi bilo, če bi sredin obračun spremljala s tribune.