© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
24.10.2017 10:23:19

Ankaran poln OGORČENJA in SARKAZMA: Poglejte, zato nismo smeli igrati s svojimi dresi v Ljudskem vrtu! (foto)

Drago Wernig - TAKA

Zadnji krog slovenskega državnega prvenstva je poskrbel za bizarno situacijo, ko so Ankarančani v Ljudskem vrtu zaigrali v gostujočih dresih Maribora!

Glavni sodnik obračuna Vojko Goričan se je namreč odločil, da so si gostujoči dresi Ankarana (oranžni) in domači dresi Maribora (vijoličasti) preveč podobni, zato je gostom naročil, da naj zamenjajo športno opremo. In ker Ankarančani s seboj niso imeli svojih domačih dresov (belih) je nastal velik problem. 

Primorcem so na pomoč priskočili domačini, ki so jim posodili svoje gostujoče drese (bele), da se je lahko tekma sploh odigrala. Mnogi so se spraševali, ali je bilo to res potrebno, navsezadnje na prvi pogled dresa nista preveč podobna. Zdaj so se s sarkastično objavo odzvali Ankarančani, ki so objavili fotografijo, v kateri ima en človek oblečeno opremo Ankarana, drugi pa opremo Maribora. 

ankaran maribor
Facebook
"Mnogi nas sprašujejo, zakaj smo v Ljudskem vrtu igrali v dresih Maribora - ker naj bi bili naši oranžni dresi preveč podobni mariborskim. Prilagamo fotografijo, pa naj vsak sam presodi..." so zapisali na facebook strani NK Ankaran. Tudi mi presojo prepuščamo vam ...