© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
20.10.2017 07:42:42

Vezist Olimpije MOČNO PRESENETIL z izjavo na temo ZELO HUDEGA poraza vijoličastih v ligi prvakov: MARIBOR? Takole bom rekel ...

alesfevzer.com

Tekmo med Mariborom in Liverpoolom so si ogledali tudi v taboru Olimpije.

Da so si tekmo med Mariborom in Liverpoolom v ligi prvakov kakopak ogledali tudi v taboru Olimpije, s katero vijoličasti bijejo ogorčen boj za vrh lestvice Prve lige Telekom Slovenije, ni nobenega dvoma. Kakor bi si lahko marsikdo na "prvo žogo" mislil, da so se zmaji privoščljivo nasmihali, ko so gostje iz Anglije kot za šalo tresli mrežo slovenskega prvaka. Toda Dario Čanađija, v tej sezoni eden najboljših posameznikov Olimpije, pravi, da temu ni bilo tako. Hrvat se ni želel naslajati zaradi res visokega poraza Maribora. Celo daleč od tega. 

"Ogledal sem si tekmo. Takole bom rekel ... Škoda. Res škoda. Na žalost je Liverpool tekmo začel res dobro. In ko prejmeš tako hitro zadetek proti tako kvalitetni ekipi, je vedno težko. Liverpool je vsekakor dokazal, da premore ogromno kvalitete," pravi s strani Rijeke posojeni nogometaš, ki je odgovoril še na vprašanje, ali bi visok poraz lahko negativno vplival na Maribor tudi v prvenstvu: "Ne vem, ali bo to kaj vplivalo na bitko v prvenstvu, ampak tako ali tako mislimo le nase. Ne obremenjujemo se z Mariborom, ne gledamo preveč nanj. Le na Olimpijo in vsakega naslednjega nasprotnika."

canadzija
SPS/nkolimpija.si