© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
26.09.2017 12:40:00

SRAMOTA! Podcenjevanje in 'šlamparija': Ko boste videli, v kaj vse so Španci PREIMENOVALI igralce MARIBORA, boste v šoku! (foto)

Grega Wernig

Španci in španski mediji na današnji tekmi v Sevilli pričakujejo zgolj in samo zmago Seville.

Španci so nedvomno favoriti tekme 2. kroga lige prvakov v Sevilli, toda Maribor je že na prvi tekmi dokazal, da lahko z borbenostjo, nepopustljivostjo in ekipnim duhom pride zelo daleč. 

Na Pirenejskem polotoku je tekma med Sevillo in Mariborom v senci največjega španskega kluba - madridskega Reala, ki bo danes gostoval pri letos odlični dortmundski Borussii. Tudi zato je bilo zanimivo spremljati dogajanje in pogled na nasprotnike Seville, s katerim pa se, roko na srce, Španci niso veliko ukvarjali. 

Morda tudi zato takšna površnost pri sestavi morebitnih enajsteric obeh ekip. Če so si bili trije največji športni časopisi - Marca, As in Mundo Deportivo - skorajda enotni pri tem, s katerimi 11 nogometaši bo tekmo začela Sevilla, pa je prišlo pri Mariboru do kar nekaj zmede. In velikih napak. 

Tako je Bohar postal Bahar, Mileca so preimenovali v Mileviča, zanimiva pa je tudi ugotovitev, da sta tako Marca kot Mundo Deportivo v začetno enajsterico postavila mladega Žana Kolmaniča. Ta bo res odigral od prve minute, toda zgolj tekmo, ki se bo začela ob 18. uri, torej tekmo mladinske lige prvakov, prav tako kot tudi Adis Hodžič, ki ga Mundo Deportivo vidi v prvi enajsterici namesto Martina Mileca. Malo za šalo: če bi trener Seville to gledal, potem bo zvečer kar precej šokiran.

md poligon

as poligon

marca poligon