© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
03.09.2017 09:41:05

Nov VELIK dosežek za MARIBOR! Zlatko Zahović je v teh trenutkih zagotovo zelo PONOSEN na svoje moštvo!

Grega Wernig

Lepim stvarem pri vijoličastih pa kar ni videti konca.

Za Mariborom je zares sanjsko poletje. Uvrstili so se v skupinski del lige prvakov, kjer jih v skupini čakajo Liverpool, Sevilla in Spartak Moskva, hkrati so kljub težkim dvobojem v Evropi uspeli zadržati korak z vodilno Olimpijo, za katero zaostajajo samo zaradi slabše razlike v zadetkih. 

In v tem času Mariboru zares cvetijo rože na igralskem področju. Mitja Viler je v petek odigral svojo prvo tekmo v slovenski izbrani vrsti, na klopi katere je sedel tudi Damjan Bohar, Gregor Bajde pa je dobil naknadni vpoklic v reprezentanco. Martin Kramarič je začel v začetni enajsterici slovenske reprezentance do 21 let, tukaj pa se seznam reprezentantov še ne konča. 

Valon Ahmedi je debitiral za albansko reprezentanco, na tekmi z Liechtensteinom (2:0 je zmagala Albanija) je v igro vstopil v 86. minuti. Svoj prvi nastop je za izraelsko reprezentanco zabeležil tudi vezist vijoličastih Marvan Kabha, ki je ob domačem porazu Izraela proti Makedoniji (0:1) dvoboj začel v začetni enajsterici in ostal na zelenici do zadnjega sodnikovega žvižga. Nismo navajeni, da bi slovenski prvoligaši dajali tuje članske reprezentante, da ima Maribor v tem trenutku kar dva pa je seveda velik dosežek. Ni kaj, Zlatko Zahović je v teh trenutkih zagotovo zelo ponosen na svoje moštvo ...