© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
30.08.2017 15:03:37

Nejc Vidmar v čustveni izpovedi: Preživljam najtežje trenutke v karieri!

Nikola Miljković

Kmalu po tem, ko se je Nejc Vidmar vrnil med vratnici Olimpije, je sledil nov šok. Nova poškodba.

Nejc Vidmar je imel v zadnjem obdobju kar nekaj težav s poškodbami, toda ko se je vrnil po zadnji in pridobival na samozavesti, je spet počilo in pred Vidmarjem je spet obdobje mirovanja in rehabilitacije. 

Kot smo že poročali pred časom, bo moral Vidmar počivati tri mesece, v ponedeljek pa ga čaka operacija. "Gre za neugodno poškodbo gležnja. Na žalost bo potreben operativen poseg, s katerim bomo odstranili koščico, ki mi povzroča težave. Prvič so se tovrstne težave pojavile že v lanski sezoni, ki pa so se s terapijami popravile do te mere, da sem lahko normalno igral in treniral. Pred kratkim se je zgodba ponovila in po posvetu z zdravniško službo smo se odločili, da tem težavam dokončno naredimo konec," je za klubsko spletno stran povedal Vidmar. 

Izkušeni čuvaj mreže je izlil svojo dušo in priznal, da preživlja najtežje trenutke v svoji karieri: "Moram priznati, da preživljam najtežje trenutke v svoji karieri. Veliko stvari sem doživel, odkar sem v Olimpiji. Najlepši je bil vsekakor naslov državnega prvaka, druga, tista temna plat, pa so poškodbe. Zares si želim, da bi bil spet zdrav in da bi lahko pokazal česa sem zmožen, ter seveda ekipi s tem pomagal do lovorik in dobrih predstav. V Olimpiji še nisem pokazal tega, saj je vedno znova prišla ovira v obliki poškodbe in sem moral začeti znova. Moram pa povedati, da mi je zdaj še veliko težje, kot pa pri poškodbi ramena, ker se piše neka lepa, uspešna zgodba. Začel sem ponovno uživati v nogometu, garderoba diha kot eno in ravno te stvari bom najbolj pogrešal."