© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
18.08.2017 15:10:22

Marseille v stožiški garaži pozabil dva igralca, tudi velikega ZVEZDNIKA! Sledila je čista KOMEDIJA ...

Po srečanju Domžale - Marseille se je odvilo nekaj neverjetnega, kar na tako visoki ravni vidimo zelo redko.

Ko sta Morgan Sanson in predvsem argentinski zvezdnik, bivši igralec Milana Lucas Ocampos prišla v garažo ljubljanskega stadiona, sta se verjetno počutila kot kultni Kevin iz filma sam doma. Tam je bilo še nekaj nogometnih navdušencev, kakšen varnostnik, a ne duha ne sluha o nogometaših Marseilla in njihovem avtobusu. Ta je preprosto odpeljal, misleč da so na njem vsi, ki bi morali biti. In ne samo da je odpeljal, kar peljal se je in peljal. 

Ko so vsi skupaj ugotovili, kaj se je zgodilo (po nekaterih informacijah je trajalo tudi zaradi tega, ker je bila vsa prtljaga vključno s telefoni že na avtobusu), je bil avtobus praktično že na brniškem letališču, od koder so ostali nogometaši Marseilla v svet začeli pošiljati šaljive objave o tem, da do dva junaka preprosto pozabili. Kmalu pa tudi pomirili navijače, da ju seveda ne bodo pustili v Ljubljani, temveč da prihajata z njimi. 

Stekla je operacija, s katero so Sansona in Okamposa na letališče pripeljali posebej, tam pa sta se pridružila soigralcem. In razlog za veliko zmedo? Oba nogometaša sta morala na doping kontrolo, njune stvari so pospravili in nista mogla sporočiti, da precej zamujata. Njune odsotnosti ni nihče opazil, precejšnja zamuda pa je nastala preprosto zato, ker ne eden ne drugi nista mogla ... no, povejmo preprosto, lulati.