© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
08.08.2017 13:07:25

Domžalski up zapustil stadion ob Kamniški Bistrici in prestopil v tujino

Obetavni branilec se je preselil na Nizozemsko.

Domžalski prvoligaš je že dolgo znan po odlični nogometni šoli, delo v mlajših selekcijah je na zares visoki ravni, število zanimivih igralcev je temu primerno. Na kadetskih in mladinskih preizkušnjah ne manjka oglednikov iz številnih evropskih klubov, ki si želijo zagotoviti kakšnega talenta, zdaj se je zgodil nov odhod.

Novim izzivom naproti se je odpravil 17-letni branilec Žan Luka Kocjančič, ki bo nogometno pot nadaljeval na Nizozemskem. V svoje vrste ga je privabil Heerenveen, zdaj že nekdanji član dvakratnih slovenskih prvakov se bo najprej dokazoval v moštvu do 19. leta starosti.

Niso pa počivali, kar se tiče prihodov. Na spletni strani so objavili, da sta njihove vrste okrepila dva mlada nogometaša. 

"Mladinski nogometni center Nogometnega kluba Domžale bo v prihodnje močnejši za dva nogometaša. S posoje pri avstrijskem Red Bull Salzburgu se vrača 17-letni Dario Kolobarić, v Domžale pa se je preselil tudi 18-letni Luka Guček, ki je v zadnjih dveh sezonah nastopal v španskem Real Betisu," so zapisali.