© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
08.08.2017 09:21:43

NI VEČ DVOMA! JAN OBLAK TIK PRED ODHODOM! Znani so kraj, datum in osebe, ki bodo prisotne na sestanku!

Profimedia

Vse kaže, da bo Slovenija dobila rekorderja! Jan Oblak je namreč tik pred odhodom iz Atletica.

Vse skupaj je v zadnjih dneh v javnost spravila portugalska A Bola, ki ima po navadi odlične informacije o Janu Oblaku. Navsezadnje so prav oni pred tremi leti v javnost lansirali informacijo, da Oblak iz Benfice odhaja v Atletico Madrid

Zdaj so se pri A Boli razpisali, da se bo že v prihodnjih dneh Oblakov agent Miha Mlakar sestal z novim športnim direktorjem PSG-ja Anterom Henriquejem, tema pogovora pa naj bi bil seveda prestop slovenskega čuvaja mreže v PSG. 

A pri španskem Asu so šli še korak dlje! Po njihovih informacijah bo do sestanka prišlo v soboto, na njem pa ne bosta Mlakar in Henrique, pač pa se bo Oblakov agent pogovarjal s predsednikom PSG-ja Nasserjem Al-Khelaifijem. Slednji ne želi ničesar prepuščati naključju, želja po Oblaku je pač prevelika, da bi Al-Khelaifi pogajanja prepustil komu drugemu. 

As še poroča, da Atletico nikakor ne želi prodati svojega prvega čuvaja mreže, tako da bo moral PSG, če bo želel Oblaka zvabiti v svoje vrste, Madridčanom plačati 100 milijonov evrov odškodnine, kolikor znaša Oblakova klavzula.