© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
07.08.2017 11:51:32

'Vojna' med novo okrepitvijo Maribora in nogometašem Olimpije: Šaljivo zbadanje in napoved velike bitke

Instagram

Čeprav je do prvega večnega derbija v novi sezoni ostalo še 20 dni, se je že začelo kuhati na relaciji Maribor - Olimpija.

Prva sta se v 'vojno' spustila novopečeni nogometaš Maribora Martin Milec in prišlek v vrste Olimpije Stefan Savić. Šaljivo, zabavno 'vojno', ki jo je na družabnem omrežju Instagram zanetil Milec, ki je svojega nekdanjega soigralca iz nizozemske Rode zbodel pod eno njegovo objavo. Savić je na družabnem omrežju objavil fotografijo, na kateri je skupaj s svojim dekletom, oba pa sta oblečena v roza oblačila. 

Milec je ob fotografiji hudomušno pripisal: "To je prava barva. Manjka le še nekaj rumene." Zraven je prilepil dva vijoličasta in dva rumena srčka. Na odgovor Savića ni bilo treba dolgo čakati: "Haha, ti si res zaljubljen v to barvo, toda to je roza. Za Maribor pa ... Kar je osvojil, je osvojil. Letos nima kaj iskati. Tukaj je zelena Olimpija." Savić je zraven prilepil še zelenega srčka.

Screenshot_20170807-105431
Simpatično zbadanje med nekdanjima soigralcema, ki bosta v letošnji sezoni velika rivala, lahko torej vzamemo kot nekakšno uverturo v prvi večni derbi, ki torej sledi čez točno 20 dni.