© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
01.08.2017 17:29:01

Darko Milanič obupan: Seveda bi si želel, da Zahović sedi na klopi. Če ga ne bo, bomo ...

Nikola Miljković

Strateg vijoličastih Darko Milanič si nadvse želi, da bi Zlatko Zahović jutri na tekmi z islandskim Hafnarfjördurjem sedel ob njem na mariborski klopi.

Trener Maribora Darko Milanič in športni direktor vijoličastih Zlatko Zahović zelo dobro sodelujeta, dobro sodelovanje pa se odraža tudi na vseh večjih tekmah Maribora, na katerih snovalec kadrovske politike pod Kalvarijo po navadi sedi na klopi ob primorskemu strokovnjaku. 

Tokrat temu morda ne bo tako, če bo Uefa zares kaznovala Zlatka Zahovića s sedemmesečno prepovedjo zaradi obnašanja na prvi tekmi proti Hafnarfjördorju. In Milanič je bil kar malce obupan, ko so ga novinarji povprašali, kako bo videti Maribor, če športnega direktorja vijoličastih ne bo na klopi. 

"Zagotovo bi si želel, da bi sedel ob meni. Do zdaj je bila praksa takšna, da je bil športni direktor z nami na klopi. To je brez dvoma velik plus za nas. V tem trenutku še informacije nimam kaj in kako. Slišal sem, da se nekaj obeta, vendar v tem trenutku ne vem, ali bo z nami ali ne. Če bo lahko, super, bomo nadaljevali po ustaljeni praksi. Če pa slučajno ne bo mogel biti z nami, pa se bomo morali zelo hitro prilagoditi in najti rešitve, kako bomo pomoč, ki je v vsakem trenutku dobrodošla, dobili na kakšen drugačen način," je dejal Milanič.