© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
20.07.2017 07:49:45

Darko Milanič z ostrimi besedami nad svojega varovanca: Tega si ne smemo privoščiti!

Drago Wernig - TAKA

Mariborčanom je uspelo in odleglo. Uspeli so preskočiti prvo oviro v kvalifikacijah za ligo prvakov, zdaj so vse sili že usmerjene v islandskega prvaka, ki jih čaka v 3. krogu.

Izjemni zadetek Mitje Vilerja v 27. minuti tekme je poskrbel za končno veselje v štajerski prestolnici, trener Darko Milanič je bil vsekakor zadovoljen s končnim izkupičkom, nekoliko manj pa s pristopom in izjavami nekaterih varovancev pred tekmo. Poimensko sicer ni izpostavil nikogar, toda jasno je, da gre za besede Valona Ahmedija, ki je v velikem slogu napovedal zmago s 3:0. 

"Ne sme biti nobene prepotentnosti in nobene arogance. Nikakor. Danes smo videli, kaj nam prinesejo preveč glasne izjave. Jaz o tem, da bomo pometli z naslednjim nasprotnikom, zagotovo ne bom govoril. Brez skrbi. Igramo proti prvaku države, ki je bila hit zadnjega evropskega prvenstva," je okaral svojega varovanca in se ozrl proti naslednjemu tekmecu: "Proti Islandcem bomo spet pod pritiskom, saj bomo favoriti. To vse drži, toda dejstvo je, da če kdo tega pritiska ne zdrži, potem pač ne spada v Maribor. Na nas je tak pritisk vsakič. To se bo ponavljalo iz tekme v tekmo. Nič manj in nič več. Vsako leto je isto. Vsak mesec, vsak teden. Tukaj smo, da se s tem uspešno spopademo. To je naše življenje in super je, da je takšno."