© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
18.07.2017 15:47:17

Zlatko Zahović pred Zrinjskim: Vem, kaj res potrebujemo! In to v klubu tudi počnemo ...

Drago Wernig - TAKA

Športni direktor vijoličastih verjame v ugoden razplet povratnega obračuna s prvakom BiH, a hkrati opozarja, da ne bo lahko.

"Vsi se veselimo še enega velikega evropskega večera v Ljudskem vrtu. Moram reči, da je v klubu popolna mobilizacija. Ne glede na odličen rezultat, ki ga imamo, se zavedamo, da nas čaka še ena zelo zahtevna tekma," v pričakovanju povratnega dvoboja z Zrinjskim opozarja Zlatko Zahović in poudarja: "Za še en pozitiven rezultat bomo potrebovali pomoč s tribun in zbranost na najvišji ravni. V mislih je samo Zrinjski, saj vemo, da so evropske tekme po kvaliteti in čustvenem naboju nekaj drugega. Razmišljamo pozitivno, ampak vemo, da ni enostavno zmagati v dvobojih na mednarodnem prizorišču. Zrinjski je odlična ekipa, na poti do zmage smo v Mostarju precej trpeli. Kakovost je na naši strani, toda poudarjam – potrebna je popolna mobilizacija."

Odziv navijačev ob preprodaji vstopnic razkriva, da bodo tribune dobro zasedene. "Ljudje so prepoznali neko novo zgodbo, mlade fante z veliko energije in želje po dokazovanju. Ekipa je odlična, v razvojni fazi dela velike korak naprej. Ljudski vrt pa je tisti, ki nam z našimi navijači daje dodaten motiv. Prinašajo to, za kar se igra nogomet in prepričan sem, da bodo še enkrat pomagali ekipi do želenega rezultata," je še povedal športni direktor vijoličastih.