© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
13.07.2017 12:23:28

Pogumna napoved Zlatka Zahovića po zmagi Maribora v Mostarju: Možnosti Zrinjskega so ...

Drago Wernig - TAKA

Svoj pogled na tekmo Zrinjski - Maribor je razkril tudi športni direktor slovenskega prvaka Zlatko Zahović.

Maribor je z odliko opravil s prvo tekmo drugega kroga kvalifikacij za ligo prvakov. Na gostovanju pri Zrinjskemu je slavil z 2:1, in to kljub temu, da je od 68. minute igral z igralcem manj. Po tekmi je spregovoril tudi športni direktor Maribora Zlatko Zahović, ki zadovoljstva ni skrival. 

"To je bila težka tekma, vedeli smo, da je Zrinjski na svojem terenu odlična ekipa, vedeli smo, da bomo morali veliko truda vložiti v obrambnih nalogah in to smo tudi naredili. Imamo mlado in odlično ekipo ter upam, da bo od tega trenutka naprej samo še napredovala," je tik po tekmi dejal Zahović, ki je v nadaljevanju spregovoril tudi o možnostih Zrinjskega za napredovanje v naslednji krog kvalifikacij. In kje je tekmec zapravil vse možnosti. Zrinjski je namreč v 11. minuti in pri izidu 0:0 zapravil najstrožjo kazen.

"Ta enajstmetrovka bi zagotovo spremenila potek tekme. Šlo je za obračun, ki se lahko nagiba v eno ali drugo stran. Ampak zdaj mislim, da za Zrinjski ni več možnosti," je samozavestno napovedal Zahović.